Ravintola Paja avataan ns. testikäyttöön ma 15.8. klo 8.30 alkaen osana Mamkin ravintolapalveluita. Aloitusviikot Ravintola Paja palvelee ma-pe klo 8.30-14.30 ja ma 29.8. alkaen normaalein aukioloajoin ma-to 8-18.00 ja pe klo 8-14.30. Ravintola Pajan nettisivut päivittyvät www.kasarmiravintolat.fi –sivuille ja ruokalistavalikko ohjautuu suoraan Staffiin ja Studenttiin. Myös mobiiliruokalistat tulevat käyttöön. Ruokalistojen ravintoainesisältöjä voi seurata jatkossa ravintolan sisääntulon yhteyteen tulevasta Jamix-menusta. Ruokalista-, tapahtuma- ja teemamainontaa tehdään myös ravintolatiloihin lisättyjen uusien infonäyttöjen ja Pajan Facebook –sivujen kautta.

Lounasta Pajassa

Ravintola Paja tarjoaa 3 kevyttä lounasvaihtoehtoa päivittäin eli keittolounaan, salaattilounaan ja leipäaterian. Kaikki lounasvaihtoehdot ovat Kelan ateriatuettuja. Pajan lounastarjoilu uudistuu siten, että salaattilounaan voi koota salaattipöydästä ja proteiinilisiä tulee tarjolle vitriiniin. Keittolounas muuttuu tuhdimmaksi vaihtoehdoksi ja leipäateria toteutetaan pääsääntöisesti patonkilounaana. Pajan ruokalistoille on toivottu lisää tuoreutta sekä lähi- ja luomuruokaa. Ravintola Pajaa haetaan tällä hetkellä Portaat Luomuun -ohjelman tasolle 3. Leipäpöydästä saa myös itseleivottua leipää. Lähileipomojen tuotteita tuodaan esille teemaluontoisesti. Lähialueen tuotteita mm. kahvilatuotteita, vihanneksia ja juureksia etsitään ruokalistoille.

Poikkea kahville

Ravintola Pajan kahvilatoiminta uudistuu itseleivottujen tuotteiden ja toisaalta trendituotteiden avulla. Kakku-, sämpylä- ja kotipulla -valikoimiin pääsevät asiakkaat vaikuttamaan vastaamalla Pajan palvelukyselyyn marraskuussa. Meiran erikoiskahvit tulevat kahvivalikoimaan luomuteen ja luomuhunajan ohella. Ravintola Pajasta voi tilata kokouskahvituksia Kasarminmäen kampuksen eri tiloihin kampuskahvitusvalikoiman ja tilauslomakkeen avulla.

Ladattava maksukortti – säästä aikaa ja rahaa

Ladattava maksukortti lanseerataan uutena maksuvälineenä Kasarminmäen kampuksella. Ladattava maksukortti mahdollistaa henkilökunnan ja opiskelijoiden nopean maksamisen ja jonotuksen nopeutumisen ravintolatilassa. Maksukortille voi ladata rahaa kassalla ja maksaa kortilla kaikkia ravintolatuotteita. Maksamalla lounasruoan ladattavalla maksukortilla saa lisäetuna 0,10 € alennuksen. Ladattavan maksukortin hankintahinta on 3 €. Kahvilatarjoukset pyritään kohdistamaan ladattavan maksukortin hankkineille. Ladattavasta maksukortista saa kattavaa lisätietoa Pajan nettisivuilta.

Osallistu Pajan TKI-toimintaan

Ravintolapalveluissa kehitetään Pajan toimintaa yhdessä ammattikorkeakoulujen opiskelijoiden kanssa. Ravintola Pajasta on tarkoitus luoda monialainen TKI- ja oppimisympäristö, jonka kehitystyöhön osallistuvat eri koulutusalojen opiskelijat, opettajat ja projektihenkilöstö yhdessä Pajan henkilöstön kanssa. Uusia ideoita, niiden pohjalta tehtävää suunnittelua ja käytännön toteutusta työstetään opintojaksoilla, harjoitteluissa ja opinnäytetöinä. Tällä hetkellä Pajan liiketoimintakonseptia kehitetään palvelukyselyjen kautta. Tarkoituksena on avata aiheeseen liittyviä opinnäytetöitä ja projekteja niin palvelumuotoilun kuin liiketalouden opiskelijoiden kanssa. Erilaiset teemat ja tapahtumat kampuksella kiinnitetään ravintolapäällikön toimesta suoraan Pajan TKI-kalenteriin. Pajan asiakastoimikunta aloittaa toimintansa loppusyksystä.

Tervetuloa testaamaan Ravintola Pajan palveluita!

Lisätietoja:

ravintolapäällikkö Katja Suomalainen, p. 040 631 9745, katja.suomalainen@mamk.fi

palvelupäällikkö Minna-Mari Mentula, p. 040 709 4981, minna-mari.mentula@xamk.fi
 

Ravintola Pajan ravintolatoiminta siirtyy osaksi Mamkin ravintolapalveluita