Haemme Mikkeliin Ravintola Kasarmiinaan RAVINTOLAESIMIESTÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 11.1.2016 alkaen

 
Tuloksellisessa ja palkitussa Mikkelin ammattikorkeakoulussa (MAMK) on 4500 opiskelijaa ja yli 350 työntekijää. Laadukkaan opetuksen lisäksi teemme laajaa tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuotamme palveluja. Etsimme nyt joukkoomme lisää hyviä tyyppejä. Tarjolla on paikka taloudellisesti menestyvässä ja kasvuhakuisessa yrityksessä, jonka vahvuus ovat ammattitaitoiset ihmiset.
 
Ravintola Kasarmina on Mikkelin ammattikorkeakoulun omistama 300-paikkainen pääopiskelijaravintola tarjoten lounas-, kokous-, kahvila- ja tilausravintolapalveluita niin ammattikorkeakoulun opiskelijoille, henkilöstölle kuin ulkopuolisille asiakkaille. Ravintola Kasarmina on myös monialainen TKI- ja oppimisympäristö mm. Mamkin patentoima älylinjasto on osa ravintolan toimintaa.
 
Ravintolaesimiehen tehtäviin kuuluu Ravintola Kasarmiinan päivittäisjohtamiseen liittyvät esimiestehtävät, raaka-ainetilaukset, raha- ja laskutusliikenteen hoitaminen sekä sisäiset tiedotus- ja markkinointitehtävät.
 
Ravintolaesimies toimii myös asiakaspalvelu- ja tilaustarjoilutehtävissä, avustaa ruokatuotannossa, osallistuu opiskelijoiden ohjaukseen sekä ravintolan päivittäisiin työtehtäviin.
 
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa alan esimieskoulutusta ja kokemusta esimiestehtävistä. Hakijalle luetaan eduksi alan it-järjestelmäosaaminen, englannin kielen taito, asiakaspalvelu- ja markkinointihenkisyys sekä kokonaisvaltainen tuloksellinen ravintolaliiketoiminnan ymmärrys. Lisäksi arvostamme joustavuutta, kehityshalukkuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.
 
Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työympäristön sekä tuen kehittyä ja kehittää. Tarjoamme myös mahdollisuuden olla mukana rakentamassa digitaalista ravintolakokonaisuutta Kasarmin kampukselle.
 
Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.
 
Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä.
 
 

Haemme Mikkeliin Ravintola DeXiin KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 30.12.2015-4.4.2018.

 
Ravintola DeXi on Mikkelin ammattikorkeakoulun omistama 150-paikkainen ravintola tarjoten kahvila-, lounas-, kokous- ja tilausravintolapalveluita niin ammattikorkeakoulun opiskelijoille, henkilöstölle kuin ulkopuolisille asiakkaille. Ravintola DeXi on myös monialainen oppimisympäristö ja tapahtumaravintola eri koulutusalojen opiskelijoille.
 
Kokki toimii avokeittiön ja kylmäkeittiön työtehtävissä, kahvileipätuotannossa ja tilausravintolatehtävissä. Työtehtäviin kuuluu leivontaa ja pienimuotoista tilausravintolatoimintaa. Lisäksi kokki osallistuu keittiötöiden organisointiin, tuotekehitykseen mm. Jamix-reseptiikan osalta, opiskelijoiden ohjaukseen ja ravintolan päivittäisiin keittiörutiineihin. Työtehtäviin kuuluu myös keittiötyöskentelyä ja tilausravintolatoimintaa muissa kampusalueen ravintoloissa.
 
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja kokin työkokemusta. Hakijalle luetaan eduksi alan it-järjestelmäosaaminen ja asiakaspalveluhenkisyys. Lisäksi arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.
 
Tarjoamme haasteellisen ja kansainvälisen työympäristön, tuen kehittyä ja kehittää sekä nuorekkaan ja innovatiivisen työympäristön.
 
Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.
 
Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä.
 

Hae työpaikkoihin viimeistään 6.12.2015 osoitteessa http://www.mamk.fi/mamk_/toihin_mamkiin.

 

Lisätietoja:

Minna-Mari Mentula
palvelupäällikkö
0407094981
etunimi.sukunimi@mamk.fi

 

 

 

Työpaikkoja tarjolla Kasarmin kampuksen ravintolapalveluissa