Ravintola DeXi

Ravintola DeXi on kaikille avoin 150-paikkainen olohuonemainen kahvila, lounas- ja tapahtuma-stageravintola, joka avattiin elokuussa 2011 D-talon 1. kerroksessa Kasarmin kampuksella. Olemme monialainen, avoin ja yritysmäinen oppimisympäristö eri koulutusalojen opiskelijoille ja opettajille.

Toimimme Kasarmin kampuksen pääkahvilana tarjoten Kelan ateriatuettuja kasvis-, wokki-/pasta- ja suosituslounaita niin opiskelijoille, henkilökunnalle kuin ulkopuolisille asiakkaille.

Ravintolassamme suositaan luomua, sekä alueellisesti tuotettuja raaka-aineita. Olemme päässeet syksyn 2013 aikana Portaat Luomuun –ohjelman viidennelle tasolle. Tällä hetkellä olemme ainut etelä-savolainen ravintola, joka on saavuttanut tämän tason. (11.11.2013)

Ravintola DeXi sai myös Joutsenmerkin syyskuussa 2012. Asiakkaalle joutsenmerkki on puolueeton osoitus siitä, että ympäristöasiat on huomioitu koko palvelutuotannossa. Kannamme ympäristövastuuta esimerkiksi biohajoavien kertakäyttöastioiden, ympäristöystävällisen evolution –astiaston ja 100 %:sti ekologisten tarjottimien avulla.

Rentoudu DeXin olohuonemaisessa tunnelmassa koulu- tai työpäivän lomassa. Tule kahville, lounaalle tai ihan vain nauttimaan hyvästä seurasta ja fiiliksestä, aivan kuten sinä haluat.