Juhlia ja kokouksia Ravintola Tallissa

Ainutlaatuinen, uudistettu hevostalli on erinomainen valinta palavereihin, kokouksiin, syntymäpäiväjuhtiin, luokkakokouksiin, a la carte -illallisiin ja pikkujouluihin. Juhlat, kokoukset ja yksityistilaisuudet järjestämme Tallin ravintolasalissa ja kabineteissa. Tallin keittiö tarjoaa konstailemattomia lähiruokaelämyksiä. Erilaiset teemat ja ruokatrendit vuorottelevat Tallin kokouslounaissa, a la carte-listoilla ja iltatilaisuuksissa. Ravintola Talli on tarvittaessa perinteisen arvokas, joskus taas tulvillaan notkuvia buffetpöytiä ja idearikkaita teemajuhlia.

Alakerran ravintolasalissa Viiniholvin ja Pilttuukabinetin kera on tilaa yli 100 ruokailijalle. Yläkerran Tallin Vintti palvelee maksimissaan 40 hengen seurueita yksityistilaisuuksissa. Rakennamme tilaisuuksien menut yksilöllisesti kuunnellen asiakkaidemme toiveita ja myös vuodenaikoja mukaan. Vuodenajasta riippuen tarjontaan kuuluu tuoretta parsaa, riistaa, uusia perunoita, kalaherkkuja, syksyn sieni- ja marjasadon tuotteita, lähiruokayritysten uusia tuotelanseerauksia ja muuta herkullista.

Todellista lähiruokaa on myös kasvamassa Tallin terassilla, josta kerätään kesällä ja alkusyksyllä yrttisato. Yrttien taimet ovat kasvaneet Otavan koulutilan taimistossa. Terassilla kasvatettuja yrttejä käytetään Ravintola Tallin keittiössä, kesällä 2013 yrttiterassilla on mm. timjamia, rosmariinia, punabasilikaa, basilikaa, oreganoa, persijaa ja minttua.

Lisätietoja Kasarmin kampuksen kokouspalveluista.

Ohjelmakeittiö Talli

Tallin yhteydessä toimii Ohjelmakeittiö Talli, joka tarjoaa asiakkaille etiketti-iltoja, viini- ja juustoiltoja, keilaamisen tai kokoustamisen yhteyteen sopivia kokkausiltoja sekä perinteisiä pihvi-, riista- ja järvikala -koulutusiltoja.

Ravintola Tallin etiketti-illoissa viihdytään pöytätapojen, puheiden, hyvän ruoan ja viinin parissa. Tallin juusto- ja viini-illloissa tutustutaan juuston ja viinin pyhään liittoon. Etiketti-iltojen sekä juusto- ja viini-iltojen toteutuksesta vastaa Tallin salitiimi avustajinaan restonomi-opiskelijat.

Keilaa ja kokkaa sekä Keilaa ja kokousta –ohjelmapaketit on luotu keilahalliasiakkailta tulleiden asiakaskyselyiden pohjalta Tallin ohjelmakeittiön tarjontaan.

Tallin perinteiset kokkausillat; Pihvi-ilta, Riista-ilta ja Järvikalailta sopivat yritysten edustustilaisuuksiin, pikkujouluihin ja erilaisiin henkilökuntakoulutuksiin tai vaikkapa luokkakokousten illanistujaisiin.

Ravintola Tallin kokkausillat toteutetaan Tallin yhteydessä toimivissa keittiötiloissa ja Pilttuukabinetissa. Tallin keittiötilojen varustukseen kuuluvat nykyaikaiset keittiölaitteet, ajanmukainen keittiövarustus ja tietotekniikka. Kokkausiltojen ohjelmasta vastaa Tallin ammattitaitoinen keittiötiimi avustajinaan restonomiopiskelijat. Kokattavat menut on mietitty niin, että niitä voi valmistaa myös kotikeittiöissä. Tallin keittiötiimi kertoo kokkauksen lomassa ammattilaisten niksejä ja työtapoja kotikokkaukseen.

Ihanteellinen ryhmäkoko kokkausilloista riippuen on 6 - 12 henkilöä (max 16 henkilöä). Ohjelmakeittiössä aikaa kuluu kokkausteemasta riippuen noin 2-3 tuntia. Perushinta kokkausilloissa sisältää Tallin opetuskeittiön ja Pilttuukabinetin käytön, keittiöohjauksen, raaka-aineet, reseptit sekä valmistettavan aterian nauttimisen ruokatarinoiden kera. Tallin salitiimi ehdottaa sopivat viinisuositukset kokkausiltojen menuisiin.

Ohjelmakeittiön kokkaussillat noudattelevat Tallin lähiruokateemaa ja toisaalta nostavat esiin ruokasesonkeja. Räätälöimme kokkausiltoja myös asiakasryhmien toiveiden mukaisesti.

Etiketti-illat

Juuston ja viinin pyhä liitto –illat

Kokousta ja Kokkaa tai Keilaa ja Kokkaa –paketit

Ravintola Tallin Pihvi-ilta

Ravintola Tallin Riistailta

Ravintola Tallin Järvikalailta